HU - Fehérjeszelet kollagénnel - Málna 1 kus
887,53 Ft
887,53 Ft
A csokoládés fehérjeszelet rostokkal és kollagénnel tökéletesen telít és pótolja a szükséges fehérjéket. 8,5% valódi kakaót tartalmaz! A hozzáadott kollagén támogatja a bőr, a haj, a körmök és az ízületek egészségét. Az íze pedig teljesen fantasztikus.
Próbálja ki természetes fehérjeszeletünket valódi kakaóval! Magas arányban tartalmaz fehérjét, rostot és egész 1000 mg kollagént. Emellett 8,4% kakaót tartalmaz, és kiváló minőségű tejcsokoládéval van bevonva.
Ez a természetes fehérjeszelet gyors megoldás, ha éppen nincs más kéznél. Csak pakolj be néhányat a táskádba vagy a hátizsákodba, és várd, hogy mikor jön el az ideje.
Tudod, miért olyan nagyszerű a Natural Protein kakaós szelet?
Kakaós fehérjeszeletünk kollagénnel magas fehérje-, kollagén- és rosttartalommal, valamint 8,5% valódi kakaóval. Az összetevők mind természetesek. Ráadásul remek íze van, elűzi az éhséget, és jól emészthető fehérjét és szénhidrátot tartalmaz.
A szelet íze egyedülálló, állaga lágy és rugalmas, egyszerűen finom. Ráadásul jóllakat, energiát ad, és remek nassolnivaló, ha éppen nincs kéznél semmi. Az íze igazán isteni!
• Minőségi összetevőkből készült természetes fehérjeszelet
• Magas rost- és fehérjetartalommal, 8,5% kakaótartalommal
• Fantasztikus íz, lágy és rugalmas textúra
• Egy gyors snack, ami mindig kéznél van
• Finoman laktató, mégis ízletes
A kakaó olyan anyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy az agyban jó közérzetet keltő hormonok szabaduljanak fel ?
A cikóriagyökérből származó rost erősíti az egészséges bélflórát, pozitív hatással van az emésztésre, és nagyon alacsony az energiaértéke.
A kollagén a szervezetünkben legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjetípus, és az izom- és csontrendszer alapját képezi. Pozitív hatással van a vázizomzatra, az izomépítésre, a bőr állapotára, a megfelelő emésztésre, az egészséges szívre és erekre.
A felhasznált összetevők teljes listáját és leírását az „összetevők és tápértékadatok” fülön találja.
Termék: Protein szelet kollagénnel - Csokoládé édesítőszerekkel (steviol - glikozidok)
Összetevők: Cikória rost, tejsavófehérje, tejcsokoládé 15%, (cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat), zsírmentes kakaó 8,4%, cikória rost, kókuszolaj, kukorica rost, marha típusú kollagén I, glicerin, édesítőszer: szteviol glikozidok, emulgeálószer: napraforgó lecitin.
Csomag mérete: 50 g
GMO: Az 1829/2003/EK és az 1830/2003/EK rendelet követelményeinek megfelelően a termék nem tartalmaz GMO-kat, és nem géntechnológiával módosított alapanyagokból készült.
100 g-ban | 1 adagban (50 g) | |
---|---|---|
Energia | 1 583 kJ / 378 kcal | 792 kJ / 189 kcal |
Zsírok | 17 g | 8.5 g |
- ebből telített zsírsavak | 12 g | 6 g |
Szénhidrátok | 24 g | 12 g |
- ebből cukrok | 21 g | 10.5 g |
Szál | 27 g | 13.5 g |
Fehérje | 21 g | 10.5 g |
Só | 0 g | 0 g |
A kakaóbab flavonoidokat tartalmaz, amelyek elősegítik a cukor feldolgozását a szervezetben, és küzdenek a fokozott zsírraktározás ellen. Egyszóval a kakaó a kényelmes diéta szinonimája, nemcsak azért, mert csillapítja az éhségérzetet, és így az étrendi fehérje nélkülözhetetlen összetevője, hanem segít a zsír kiürítésében is. Nagy mennyiségű rostot tartalmaz, és elősegíti a zsírégetést. Ugyanakkor csökkenti az étvágyat, és emiatt nem eszel majd túl sokat.
A cikória rost, más néven inulin, egy természetes anyag, amely prebiotikumként szolgál. Az inulin egy szénhidrát - egy oldható rost, amelynek nagyon alacsony az energiaértéke. Emiatt megtalálható a cukorbetegek számára készült élelmiszerekben és diétás termékekben. Szerkezetéből adódóan nem szívódik fel a vékonybélben, hanem a vastagbélben halad át, ahol prebiotikumként szolgál. Erősíti az egészséges bélflórát, pozitív hatással van az emésztésre, és cukorbetegek vagy székrekedés esetén is alkalmas. Táplálékforrás a bélben lévő jótékony baktériumok, különösen a Lactobacillus bifidus barátságos baktérium számára. Táplálja a bél sejtjeit és támogatja a bél mikroflóra egyensúlyának fenntartását. Ez támogatja immunitásunkat.
A tejsavófehérje (tejsavófehérje) a legjobb minőségű fehérjeforrás. Nagy arányban tartalmaz aminosavakat és a legmagasabb arányban természetes forrásból származó fehérjét. A tejsavófehérje a tejből származik (a másik szintén tejből származó fehérje a kazein), és a tej sajttá alakítása során keletkezik melléktermékként. A tejsavófehérje messze felülmúlja a fehérje más formáit. Aminosavak széles skáláját biztosítja a szervezet számára, amelyek az izomtömeg építését szolgálják, miközben erősítik és regenerálják a szervezetet. A tejsavófehérje jól felszívódik, ráadásul antioxidánsként is működik. Erősíti az immunrendszert és támogatja az anyagcserét.
A kollagén egy fontos fehérje, amely számtalan nagyszerű előnnyel jár az emberi egészségre nézve. Nemcsak a szép és fiatalos megjelenéshez járul hozzá, hanem ennél jelentősebb funkciója is van. Ez a szervezetünkben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjetípus, és egyben a legrégebbi építőelem, amely az emlősök izom- és csontrendszerének alapját képezi. Pozitív hatással van a mozgásszervekre, az izomépítésre, a bőr állapotára, a megfelelő emésztésre, az egészséges szívre és erekre, valamint lassítja az öregedést is. A kollagén egyszóval egy csodafehérje, amely nem hiányozhat a szervezetünkből.
A fehérjeszeleteinkben található kakaóvajnak számos pozitív egészségügyi hatása is van! A kakaóvajat pörkölt kakaóbab préselésével állítják elő, amelyből a kókuszzsírhoz hasonló sárga anyag keletkezik. Előnye a nagyfokú stabilitása, köszönhetően az antioxidánsoknak, amelyek megakadályozzák a sárgulását. A kakaóvajban található antioxidánsok felveszik a harcot a szervezetben lévő szabad gyökökkel, és megelőzik az oxidatív stresszt. Emellett a vaj puhítja és táplálja a bőrt, és alacsonyabb az energiatartalma, mint más zsíroknak, ugyanakkor egészséges zsírokat tartalmaz. Természetes vitamin- és ásványi anyagforrás, és magas az E-vitamin tartalma. Emellett pozitív hatással van a pszichére és remek az íze!
Dobrý den, Jarmilo,
konkrétně proteinová tyčinka čokoládová obsahuje: Čekanková vláknina, syrovátková bílkovina, mléčná čokoláda 15%, (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt), odtučněné kakao 8,4%, čekanková vláknina, kokasový olej , kukuřičná vláknina, hovězí kolagen typu I, glycerol, sladidlo: steviol-glykosidy, emulgátor: slunečnicový lecitin.
Je tedy bez ořechů, stejně tak i malinová a jahodová proteinová tyčinka.
V případě dalších dotazů nás kontaktujte. 💚